avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ce fel de viza pentru cetatean turc casatorit cu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ce fel de viza pentru cetatean turc casatorit cu cetatean roman?

Ce fel de viza trebuie pentru un cetatean turc casatorit cu un cetatean roman pentru a calatori in Romania?

Locuim in Londra si cetateanul turc are pre-settlement (drept de sedere in UK pentru 5 ani dupa casatoria cu un cetatean UE) dar dat fiind ca UK nnu mai este in UE, nu stiu daca functioneaza fara viza daca insoteste sotia.

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)
Obtinere viza ro cetatean indian casatorit cu cetatean roman dupa brexit OanaIlina OanaIlina Buna ziua, In decembrie eu (cetatean roman) impreuna cu copilul (cetatean roman) si sotul indian vrem sa calatorim in Romania pe perioada sarbatorilor de ... (vezi toată discuția)
Sunt din moldova si am cetanenie româna..recent casatorita cu cetatean turc.. LilianaVK LilianaVK Buna..am nevoie de mare ajutor..sunt din Moldova si am primit Cetanenie Româna cu ceva luni in urma..recent m-am casatorit cu cetatean turc si locuim in ... (vezi toată discuția)