avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cine este reprezentantul unui tânăr 25 ani cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cine este reprezentantul unui tânăr 25 ani cu handicap grav? ...

Cine este reprezentantul unui tânăr 25 ani cu handicap grav? Menționez ca părinții mei l-au înfiat acum 6 ani. Pana acum a avut impozitul pe clădire scutit datorita handicapului pe care acesta are, începând cu acest an nu i s-a mai dat scutire impozit casa, doar la rovigneta și impozitul la mașină au fost scutite. Acum am înțeles ca trebuie sa ceara în tribunal judecare pentru a fi declarata mama reprezentant legal al fratelui meu vitreg, al fiului ei adoptat? Nu intra toate aceste scutiri la un loc? Trebuie sa fie casa de fapt pe numele lui? Are handicap grav, nu face nimic singur, nu e deplin cu capul, nu sta decât supravegheat de părinți, insotit tot timpul de ei.
Ultima modificare: Luni, 18 Octombrie 2021
PANITA ROXANA, utilizator
Cel mai recent răspuns: PANITA ROXANA , utilizator 15:22, 18 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi persoana cu handicap Atee Atee Buna ziua! Am un copil cu handicap grav, surdo-mutism si handicap psihic , si am inteles ca din acest an s-a adoptat legislativ o prevedere prin care se ... (vezi toată discuția)
Impozit copil handicap oanaelenapopescu oanaelenapopescu Am un copil cu handicap grad 1 grav. Locuiesc in casa parintilor mei, iar copilul este luat in spatiu. Parintii mei, proprietarii casei in care locuieste ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto persoana cu handicap ralucaluca ralucaluca intrebarea mea este cum as putea inmatricula masina in romania, avand in vedere ca fiul meu minar are handicap grav. daca ar putea cineva sa ma sfatuiasca in ... (vezi toată discuția)