avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Un vecin persoana fizica a montat in regie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Un vecin persoana fizica a montat in regie proprie ...

Sunt monitorizat de o camera de supraveghere fara acordul meu.

Buna ziua.
Un vecin persoana fizica a montat in regie proprie pe partea exterioara a cladiri o camera de supraveghere ( casa nu are gard la strada este construita direct la limita proprietati/trotuar, camera montata este mult iesita in strada 1 metru fata de acoperis), aceasta camera este focalizata pe intrarea mea in curte. Acum sunt filmat fara acordul meu.
Se poate inlatura aceasta camera sau se poate face o sezizare catre organele abilitate in acest domeniu?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 19 Octombrie 2021
myagh86, utilizator
Cel mai recent răspuns: myagh86 , utilizator 21:19, 17 Ianuarie 2022
Daca sistemul de supraveghere capteaza si stocheaza imagini in afara proprietatii aveti dreptul legal sa sesizati autoritatile in domeniu
Nu stiu unde capteaza si stocheaza imaginiile.
Cum pot sa aflu?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! locuim la curte iar vecinii de vis a vis si-au montat ... simotud simotud Buna ziua! Locuim la curte iar vecinii de vis a vis si-au montat camere de filmat, una in stalpul de electricitate de la strada( cred ca prinde portiunea din ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere nykkol nykkol Buna ziua, am citit pe forum legea 333/2003 , dar o persoana fizica are voie sa monteze pe strada camere de supraveghere in asa fel incat sa monitorizeze pe ... (vezi toată discuția)
Este legal ca o proprietate privata(casa) sa fie supravegheata ... aligator aligator Este legal ca o proprietate privata(casa) sa fie supravegheata de camere montate pe stalpi Electrica de pe strada(proprietate publica). O camera montata pe un ... (vezi toată discuția)