avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua . Președintele unei asociații de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua . Președintele unei asociații de proprietari poate ...

Bună ziua . Președintele unei asociații de proprietari poate fi dat în judecată de o firmă dacă nu există un contract cu aceasta ? Mulțumesc pentru ajutorul dat.
Cel mai recent răspuns: b524 , utilizator 19:05, 20 Octombrie 2021
da. oricine poate da în judecată pe oricine în Țara Românească. Plătește taxa judiciară. Judecătorul va judeca dacă este îndreptățită chemarea în judecată, dacă e întemeiată pe probe etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de chemare in judecata pt pensie de intretinere major (student) nasti23 nasti23 Va rog sa-mi raspundeti daca pot solicita sa nu fie facuta publica pe portalul instantei o cerere de chemare in judecata? Nu este suficient ca doar partile ... (vezi toată discuția)
Ce articol? ContSters126274 ContSters126274 Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema; Doresc sa dau in judecata o persoana, pentru restituirea unei sume de bani.Problema este ca nu stiu in baza carui ... (vezi toată discuția)
Societate de asigurari bissy_ralu bissy_ralu Buna ziua. am si eu o speta pentru voi.O societate de asigurare a respins dosarul de acordare daune pe motiv ca din p.v. de constatare al accidentului rutier ... (vezi toată discuția)