avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Cartea de munca nu este incheiata pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Cartea de munca nu este incheiata pentru perioada ...

Buna ziua,
Cartea de munca nu este incheiata pentru perioada 06/02/1982 la 01/03/1990. Insitutia ad hoc nu mai exista, iar arhivele nationale mi-au raspuns ca nu au nicio informatie.
Ce solutie in acest caz ?
Multumiri pentru raspuns !
Cel mai recent răspuns: Silvia Luiza , utilizator 14:38, 23 Noiembrie 2021
Arhiva firmei poate fi preluata de o firma specializata in arhivare din judetul dvs. Cautati pe internet indicand firma unde ati lucrat in perioada rspectiva.
Despre ce societate este vorba?

Care este ultima inscriere in carnetul de munca din acea perioada?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Octombrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Este vorba de Centrul de calcul al Ministerului Industriei Electronice, Electrotehnice care s-a transformat in Ministerul economiei. Insa Ministerul economiei nu detine arhiva ad hoc.
Am facut nenumarate incercari pe internet- fara rezultat, Casa de pensii mi-a comunicat telefonic ca nu se poate face nimic si ca anii sunt pierduti.
Ultima inscriere dateaza din 01/03/1990.
Mutltumiri anticipate
Silvia Luiza, utilizator
Ati mai deschis un topic pe acest subiect
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Este lung proces de reorganizare care a inceput in 1990 ... Comisia Nationala de Informatica se infiinteaza prin preluarea activitatii de informatica de la Ministerul Industriei Electrotehnicii, al Electronicii si Informaticii, care isi schimba denumirea in Ministerul Industriei Electrotehnice si Electronice.

Comisia Nationala de Informatica ------ in 1998 se infiinteaza Agenţia Naţionala pentru Comunicaţii şi Informatică care preia toate drepturile şi obligaţiile ce reveneau Ministerului Comunicaţiilor şi Comisiei Naţionale de Informatica. ... si ajungem la Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații ... intrebati aici.
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua,
Am incercat la Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare Comunicatii, au raspuns dupa 1 luna ca nu detin arhiva Centrului de calcul - MIMUEE (Ministerul Industriei Constructii Masini Unelte Electronice Electrotehnice)
Ce se poate face in acest caz ? Trebuia sa fiu platita din data de 1 septembrie 2021, dosarul de pensie este blocat si nu pot face nimic !
O zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am lucrat in romania din februarie 1982 pana in septembrie ... Silvia Luiza Silvia Luiza Buna ziua, Am lucrat in Romania din februarie 1982 pana in septembrie 1990, am plecat din Romania in timpul concediului si nu m-am mai intors. In cartea de ... (vezi toată discuția)
Lege pentru grupa popescuelena77 popescuelena77 Din 1975 am fost incadrata la D.C.S Centrul de calcul ca operator perforator, (1975-1977).Din 1977 am fost transferata in interes de serviciu la Ministerul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. nu reusesc sa aflu de unde pot obtine o adeverinta ... tibi1963 tibi1963 Buna ziua. Nu reusesc sa aflu de unde pot obtine o adeverinta vechime/venit din perioada 08 07 1985-11 01 1986.de la Intreprinderea Constructii Montaj si ... (vezi toată discuția)