avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Oare voi fi acuzat de delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Oare voi fi acuzat de delapidare

sunt angajat la o sala de jocuri intr-o seara 3 persoane cunoscute au venit la ora inchiderii aveau 150 euro si au vrut sa joace
au spus ca ii schimba etc.
au inceput sa joaca pana cand suma a depasit 1000 lei
am vrut sa inchid si sa ii dau afara , atunci au inceput sa traga de mine sa imi spuna ca nu mai vad banii daca nu le mai bag pt. ca ei sa isi recupereze banii
mi-au zis ca daca nu le bag oricum imi vor lua ei cheia.......problema este ca au stat 3 ore si au jucat.......eu in acest timp nefacaind mai nimic..parca am fost drgat...precizez ca suma a ajuns la 17700 lei...... anuntat de cineva patronul a venit iar respectivii au fugit.....acum patronul a spus ca nu ma va ajuta cu nici o declaratie,cu nimic
acum am fost anuntat ca vor venii cei de la firma de jocuri cu avocati si procuratura
oare pt. ce risc sa fiu acuzat?
ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 11:38, 11 Ianuarie 2010
Se prea poate sa fiti tras la raspundere pentru neglijenta dvs. Nu stiu cum veti proba faptul ca existat o constrangere din partea celor trei indivizi. Patronul dvs. va dori sa isi recupreze prejudiciul suferit, asa incat, s-ar putea sa va opreasca din venituri pana la recuperarea sumei pierdute. Dvs. ii puteti actiona pe cei trei care v-au cauzat problemele . Totul este insa sa probati faptul ca lucrurile s-au petrecut intocmai cum ati declarat. Angajati-va avocat , fiindca veti avea nevoie. Bafta!.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotul jucator de pacanele ameninta ca-mi ia tot din casa (la partaj) sierra sierra Buna seara. Am nevoie de niste sfaturi serioase. Nu am pe cine sa intreb si am incredere in forumul asta. Mi-e greu sa scurtez povestea dar o sa ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi recuperez cartea de munca?? diana2202 diana2202 patronul meu zice ca m-a dat in judecata pentru neglijenta din serviciu(am introdus mai multe credite in aparatul de joc si clientul a jucat pe banii ... (vezi toată discuția)