avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua! Am si eu cateva intrebari legate de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua! Am si eu cateva intrebari legate de drepturile noastre ...

Buna ziua! Am si eu cateva intrebari legate de drepturile noastre fundamentale! In primul rand, se poate ca eu ca persoana fizica, fara a termina domeniul de drept sa dau in judecată si sa ma reprezint singur? As dorii ca de exemplu sa contest unele decizii care incalca drepturile fundamentale ale omului! Ca de exemplu, carantina de noapte doar pentru cei nevaccinati,intrarea in restaurante doar pentru cei vaccinati etc , care incalca dreptul de libertate, de libera miscare, dreptul de a alege cat si discrimnarea dintre cei vaccinati si cei nevaccinati,carora li se impune vaccinarea in mod indirect prin restrictiile date!
Nu e vb de discriminare si nu va obliga nimeni sa va vaccinati. Prezentati fie un certificat de vaccinare, fie test negativ, fie dovada ca ati trecut prin boala. Daca nu doriti sa prezentati una din variante, nu aveti acces decat la alimentara, farmacie etc.
Nu e cazul sa atacati persoanele care va raspund.
Eu sunt genul de avocat care atunci când iau un caz sunt șanse mari sa îl câștig doar ca îl preiau eu.

Sa veniți și sa îmi spuneți mie tot felul de aberații pe care le emit anumiți avocati e treaba dvs.
Nu am auzit niciun avocat care sa debiteze asa ceva pana acum.

Daca eu am.zis ca nu se castiga procesul pe care l-ati dori inseamna ca nu se poate câștiga de niciun avocat nici din România și nici din alt stat.

Atata timp cât oamenii nu inteleg ca mor unii aiurea sau chiar ei din ignoranta lor mie imi pare ca este vorba de ceva antisocial, o atitudine sfidătoare la adresa legii și a normelor morale elementare care erau cunoscute și acum 5000.de ani.

În România undeva la vreo 65% din oameni au probleme cu legea penala.Undeva la 65% ,cam refuzau vaccinarea.
Educația vizează și sa eviți sa ucizi oameni prin propria prostie sau sa te sinucizi fără voie.
Statul trebuie sa aibă grija de cei care nu se descurca singuri.
E.normal sa dea restrictii la nevaccinați.

ESTE LEGAL SI CONSTITUTIONAL!
Ati inteles?

Grav este ca mulți nu intelegeti ca, de fapt, statul va protejează asa, ca sa nu va sinucideti fără voie.Există persoane care se joaca de spânzurătoarea și sfârșesc spânzurați din greșeală.
Nu credeau ca se pot spanzura din greșeală și mor aiurea pentru ca se joaca de-a spânzurătoarea.

Asta fac și persoanele nevaccinate, se joaca și se pot sinucide fără sa vrea și fără sa înțeleagă ca s-au spanzurat.
Unii au murit de covid și nu au inteles de ce au murit.

Nu vor muri toți nevaccinații infectati cu Covid-19 dar au murit și vor muri destui dacă nu se vaccinează, oameni care mai aveau de trăit inca 50 sau 70 s-au stins din viata în câteva zile când aveau viata înainte.

Daca sunteți student la.drept este bine sa nu va mai luați după aiureli.
Daca nu aveti timp.sa studiați ceva mai bine păstrați tăcerea.

Eu analizez problematica Covid-19 din decembrie 2019.
Nici guvernul României nu are atata vechime ca mine în acest domeniu.
Ei au început prin martie 2020.

Studiați și după aceea sa vorbiți.
Ultima modificare: Joi, 21 Octombrie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare este sau nu discriminare între vaccinați și nevaccinați? ... FZappa FZappa Salutare Este sau nu discriminare între vaccinați și nevaccinați? In Constituția României scrie: Art. 53 – Restrângerea exerciţiului unor ... (vezi toată discuția)
Legalitatea certificatului verde Dacul G Dacul G Articolul 110 din CONSTITUȚIE spune că Guvernul al cărui mandat a încetat potrivit alineatelor (1) şi (2) îndeplineşte numai actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Teste pe banii nostri? ! cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, ... VioCostea VioCostea Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne ... (vezi toată discuția)