avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua ,as vrea sa stiu daca este obligatorie ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua ,as vrea sa stiu daca este obligatorie vaccinarea ,,si ...

Buna ziua ,as vrea sa stiu daca este obligatorie vaccinarea ,,si care ar fi legea ,,,de la munca am primit înștiințare cum ca daca nu ma vaccinez nu voi mai fi primită în institutie ,,ce as putea sa fac,,,
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:43, 26 Octombrie 2021
Ok am inteles,,dar daca eu m-aș testa pe banii mei s-ar putea lua in considerare?Si care ar fi urmările? Este legală testarea?As putea sa fac la itm o reclamație cu rezultat pozitiv?
Ultima modificare: Vineri, 22 Octombrie 2021
patrichenicuta, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cetăţenii au dreptul să se adreseze autorităţilor publice prin petiţii formulate numai în numele semnatarilor. Nimeni nu poate sti ce raspuns va va da ITM-ul .
Nu știu care a fost sursa dvs de informare, dar nu cred ca v-ati informat unde trebuie.
Informati-va si despre virus, sa vedeti ala ce experimente face.

agent008 a scris:

Stimabilă gi-janez, sunteți foarte subiectivă. De unde știți dvs că eu m-am informat de pe Facebook în legătură cu acest vaccin experimental!?


patrichenicuta a scris:

Ok am inteles,,dar daca eu m-aș testa pe banii mei s-ar putea lua in considerare?.....


Se va lua in considerare.
Orice fel de test sau un anumit test ar fi acceptat?Intreb pt ca la noi e posibil orice ,,nu credeti?

Alte discuții în legătură

Teste pe banii nostri? ! cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, ... VioCostea VioCostea Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla in cazul refuzului personalului medical ... Inna21 Inna21 Ce se poate intampla in cazul refuzului personalului medical de a se testa din fonduri proprii? Nu cred ca in Romania au existat spitale care sa testeze ... (vezi toată discuția)
Salutare este sau nu discriminare între vaccinați și nevaccinați? ... FZappa FZappa Salutare Este sau nu discriminare între vaccinați și nevaccinați? In Constituția României scrie: Art. 53 – Restrângerea exerciţiului unor ... (vezi toată discuția)