Buna ziua ,as vrea sa stiu daca este obligatorie vaccinarea ,,si care ar fi legea ,,,de la munca am primit înștiințare cum ca daca nu ma vaccinez nu voi mai fi primită în institutie ,,ce as putea sa fac,,,
Alexandru0312
Utilizator 2din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
@agent008, ceea ce vi se cere e perfect normal, si de bun simt, iar eu personal sustin cu tarie un astfel de comportament din partea tuturror instituiilor, de stat, sau private.
Ceea ce aveti dreptul sa faceti e sa refuzati si sa va adresati institutiilor statului prin petitii, sau unei instante de judecata.
Trebuie sa luati in considerare ca Instanta Europeana s-a pronuntat deja asupra acestui fapt si au decis ca obligativitatea vaccinarii nu poate fi considerata o restrangere a drepturilor deoarece cei ce refuza sa se vaccineze incalca dreptul constitutional la sanatate a celor ce o fac, asa ca aveti 99.99% sanse sa pierdeti orice proces pe aceasta tema...iar pana la finalizarea procesului sa va treziti si ca a fost transpusa aceasta decizie si intr-o lege.
Asa ca, daca nu aveti o decizie medicala ce va poate scutii de la vaccinare, ati face bine sa lasati toate cancan-urile, telenovelele si stirile de 2 lei si sa va vaccinati...pana la urma ati ajuns pana la varsta asta tot datorita vaccinurilor ce le-ati facut in copilarie!