avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am primit o copie a sentintei civile pentru o amenda ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am primit o copie a sentintei civile pentru o amenda de 50 lei,din ...

Am primit o copie a sentintei civile pentru o amenda de 50 lei,din 2017 cu sanctiunea prestarii unei activitati in folosul comunitatii pe o durata de 4 ore.Am cautat nr dosarului si nu apare niciunde.Pana acuma nu am primit nimica,vreo somatie de plata si am zis ca se anuleaza toate amenzile pana in 100 lei,nu stiu daca este adevarat.Nu am cum sa merg ca nu sunt in localitate.Ce pot face,sa o platesc.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:10, 22 Octombrie 2021
Ati depășit de mult momentul.platii,zvonurile nu au nici o valoare etc.Ssu mergeți la bun av pt a vedea dacă se mai poate face ceva ori va conformați si prestați orele de munca dispuse..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se prescrie o amenda de radar fix? adelina prada adelina prada in luna oct 2008 am primit instiintare la firma ca masina mea de serviciu a depasit viteza legala cu 12km si sa dam datele soferului. le-am dat si in noiembrie ... (vezi toată discuția)
Somatie plata amenzi rutiere eddie1990 eddie1990 Buna ziua ! am primit ieri o somatie prin care sunt instiintat ca am de plata 780 lei din amenzi rutiere (recunosc vina si aveam de cand sa le platesc) doar ca ... (vezi toată discuția)
Se mai poate pune in executare aceasta decizie? iuli113 iuli113 mai este valabila aceasta sentinta?se mai poate pune in aplicare?va rog un raspuns clar: Solutie: În baza art. 385 ind. 15 pct. 2 lit. d C.p.p., admite ... (vezi toată discuția)