avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare locuință, strada unde este amplasată ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare locuință, strada unde este amplasată locuința și-a ...

Vânzare locuință, strada unde este amplasată locuința și-a schimbat denumirea de-a lungul vremii, notarul cere o hârtie de la primărie (nu se știe de la care, cea de sector sau cea generală) din care să rezulte numele actual al străzii, de menționat, în decizia de impunere a primăriei de sector, sigur și în extrasul transmis de primaria de sector către notar, ,este menționată, la rubrica adresă, denumirea actuală a stăzii (figurează și în contul bancar al asociației de proprietari), deci,. de ce vrea notarul o astfel de hârtie ?! Notă : OCPI intabulează î CF respectivă în UAT-ul sectorului .
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:15, 22 Octombrie 2021
Cred ca se refera la un Nomenclator stradal... intrebati la primaria de sector.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denumire strada schimbata breja breja Pentru intabulare am nevoie o dovada ca denumirea strazii s-a modificat .In contractul de construire este o denumire cu nr diferit fata de adresa actuala. Nu ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin, domiciliul pe o strada cu numele schimbat prin hcl lenny lenny Buna ziua Socrii mei s-au mutat pe o strada noua acum 10 ani si normal si-au facut buletin pe strada respectiva, dar chiar atunci se schimbase numele ... (vezi toată discuția)
Nomenclatura stradala gresita tatal meu a primit un certificat ... Mz11 Mz11 Nomenclatura stradala gresita Tatal meu a primit un certificat de nomenclatura si l-a depus la ocpi pt actualizare, iese cf si observ ca este complet ... (vezi toată discuția)