Zifrumoasa 
	    	Utilizator

Zifrumoasa 
	    	Utilizator	    

Sobolan de tomberoane 
	    	Utilizator

Sobolan de tomberoane 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

In plus in mod normal daca el achita o suma aceiasi ar trebui sa o cheltuiti minim si dvs cu copilul.moral macar
e in interesul lui sa stea cu cineva care are ce sa i ofere, mancare mai buna, haine mai bune.
 Zifrumoasa 
	    	Utilizator

Zifrumoasa 
	    	Utilizator	    

Zifrumoasa	                   

Bonă
Buna.daca as avea nevoie de o persoana care sa stea cu micutul meu contra cost dupa camin (16.30-22.00)doua saptamani pe luna, ar exista vreo ... (vezi toată discuția)
	                    Zifrumoasa	                   

Bonă
Buna.daca as avea nevoie de o persoana care sa stea cu micutul meu contra cost dupa camin (16.30-22.00)doua saptamani pe luna, ar exista vreo ... (vezi toată discuția)

karmy	                   

Buna seara. Va rog mult sa mi da-ti un raspuns urgent daca este cineva on line. La ora 6 tatal copilului meu a venit si l-a luat conform hotararii ... (vezi toată discuția)
	                    karmy	                   

Buna seara. Va rog mult sa mi da-ti un raspuns urgent daca este cineva on line. La ora 6 tatal copilului meu a venit si l-a luat conform hotararii ... (vezi toată discuția)

cris999	                   

Ma aflu in proces de divort cu sotul meu, actiune de divort intentata de acesta. Am fost nevoita sa ma mut la parintii mei, deoarece acesta nu ne-a primit la ... (vezi toată discuția)
	                    cris999	                   

Ma aflu in proces de divort cu sotul meu, actiune de divort intentata de acesta. Am fost nevoita sa ma mut la parintii mei, deoarece acesta nu ne-a primit la ... (vezi toată discuția)