avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tragere internet drum privat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tragere internet drum privat

Bună ziua,

Se dorește tragerea unui fir de internet la locuință personala.
Calea de acces este privata cu cota parte.
Stâlpul este pe calea privata, și cei de la net au traversat aerian doua drumuri private fără nici un acord.

Este legal aceasta improvizație a lor?

Nu vreau sa plătesc dar sa nu am net.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:44, 24 Octombrie 2021
Pai, stimate domn, cum sa platiti daca nu aveti net?
Daca nu aveti net, sunati la furnizorul de net.
Idee e sa nu se trezească vreun vecin a nu e legal și cei de la net sa taie cablurile.
Iar eu sa aștept pana ce se rezolva situația
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Era chestia cu drobul de sare.
Pana se trezeste vecinul,
eu zic sa uitati si sa va vedeti de treaba.
Cand se trezeste vecinul, reveniti aici !!
dvs platiti serviciul prestat la domiciliul dvs. punct. in plus, exista si internet 3g, 4g,...

keops_mic a scris:

Idee e sa nu se trezească vreun vecin a nu e legal și cei de la net sa taie cablurile.
Iar eu sa aștept pana ce se rezolva situația

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute la stalpii renel? lg. nr.154/2012 - retele de comunicatii Balaurul Balaurul Buna ziua, In [b]1992[/b], undeva la ţară, mi s-a retrocedat un [b]teren intravilan, pe a carui latura [/b](de aprox. 140 m) era/[b]este reteaua de 220 ... (vezi toată discuția)
Fire (telefon, tv, internet) în spaþiul aerian al proprietatii mele Alin_Mihai Alin_Mihai Buna ziua! Ma confrunt cu o problema si anume am un teren unde urmeaza sa construiesc in curand o casa (am autorizatie de constructie si tot ce-mi trebuie din ... (vezi toată discuția)
Obligatie taiere crengi utilizatorx utilizatorx Buna ziua! Peste curtea mea, orin aer trece cablul de la stalpul de curent, precum si cel de internet care deservesc o casa vecina. E virba despre case de ... (vezi toată discuția)