avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor de înmormântare cetățean austriac .Mama mea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de înmormântare cetățean austriac .Mama mea a avut in întreținere o doamna de cetățenie austriacă,ce a decedat în urma cu 2 zile.decedata a avut pensie atat in Romania ,cat si din Austria.Mama mea, având în vedere că a avut-o în întreținere este în

Ajutor de înmormântare cetățean austriac
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:59, 24 Octombrie 2021
Ajutorul de deces se achită unei singure persoane care poate fi, după caz:
• soţul supravieţuitor;
• copilul;
• părintele;
• tutorele;
• curatorul;
• oricare persoană care dovedeşte cu acte că a suportat cheltuielile ocazionate de deces, dacă nu există altă solicitare din partea persoanelor menţionate mai sus.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru inmormantare MoraruLM MoraruLM Buna ziua, Cine are dreptul sa ridice ajutorul de inmormantare: fiul decedatului sau mama vitrega, sotia decedatului? (vezi toată discuția)
Buna ziua! cu privire la ajutorul de inmormantare..daca eu, ca ... Maria11223344 Maria11223344 Buna ziua! Cu privire la ajutorul de inmormantare..daca eu, ca fiica, sunt asigurata, pot lua ajutor de inmormantare pentru mama mea care nu era asigurata? ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare Ilieionut Ilieionut Buna ziua . soacra mea este pensionata pe caz de boala . beneficiaza de ajutorul de inmormantare ??? Si care este cuantumul ajutorului ??? (vezi toată discuția)