avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua. Sunt Consultant in asigurari de multi ani, ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua. Sunt Consultant in asigurari de multi ani, dar nu ...

Buna ziua. Sunt Consultant in asigurari de multi ani, dar nu m-am confruntat cu clienti care refuza sa plateasca polita emisa la acceptul lui. Clientul rca a acceptat oferta si emiterea rca pe 6 luni. Client vechi, de 8 ani. Discutia este pe whastapp. Am asteptat doua zile sa vina cu banii. Cand l-am intrebat, a raspuns ofensator ca el vrea rca pe 1 an, ii convine pretul mai mult si nu accepta polita de pe 6 luni. Euroins nu anuleaza polite, mi-au pus in fata art. 8 din Legea 132/2017. Clientul spune ca l-am pacalit atatia ani, facandu-i oferte si polite pe 6 luni. Dar nu a vrut niciodata pe un an, i-am trimis si oferte pe un an, a vrut mereu pe 6 luni si varianta cea mai ieftina. Sigur a discutat cu altii si, profitand de cresterea preturilor rca odata cu falimentul City, isi exprima nemultumirea fata de mine. Mi-a adus o multime de acuze. Am totul pe whatsapp. Legea ma obliga sa ii platesc eu rca- ul, sa i-l fac cadou. Exista o cale legala ca sa imi pot recupera banii la un moment dat? Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2021
Teodora68, utilizator
Cel mai recent răspuns: Teodora68 , utilizator 10:26, 24 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu deviziul unei asigurari rca IoanaOprea02 IoanaOprea02 Buna, In luna februarie am avut un accident cu un asigurat euroins. Asiguratul euroins a fost cel vinovat, am mers la cea mai apropriata sectie de ... (vezi toată discuția)
Situatie ciudata la euroins asigurari - sunt niste hoti elmauss elmauss am o asigurare RCA incheiata la euroins. era incheiata pe un an, cu plata in 2 rate, dar mie mi sa spus ca dupa primele sase luni imi pot face asigurare ... (vezi toată discuția)
Asigurari auto FlorinCristian FlorinCristian Buna ziua , O intrebare am legata de asigurarea auto. Am o masina second asigurata la compania Euroins , am solicitat o polita pentru 12 luni , agentul ... (vezi toată discuția)