avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Reinnoire buletin in izolare covid
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Reinnoire buletin in izolare covid

Reinnoire buletin in izolare covid.

Buna ziua, in urma cu 2 zile am fost gasit positiv covid deci, obligat la auto-izolare pentru 14 zile.

Buletinul mi-a expirat inainte de a contacta virusul si am nevoie sa il re-innoiesc cat mai repede pentru a putea depunde niste cereri online la Directia de Taxe si Impozite.

Stiu ca organele competente pot face poza, etc acasa pentru persoane "nedeplasabile". Situatia acuala imi poate oferi acest statut incat sa nu fiu nevoit sa astept terminarea perioadei de izolare?

Totodata, mai am si alte probleme de sanatate care nu vor disparea dupa cele 14 zile si care imi ingreuneaza deplasarea, insa nu sunt certificate.
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 07:20, 2 Noiembrie 2021
Nu v-a expirat buletinul.
Legea 55 din 2020 spune :
Art. 4
(5) Valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice, precum și de entitățile private autorizate conform legii se menține pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări.
[ link extern ]
Suntem in starea de alerta.
Teoretic asa ar trebui, insa pe platforma conectx apare ca expirat, ceea ce ma impiedica din a depune o cerere de scoatere din evidenta fiscala.
Nu sunteți persoană nedeplasabilă, nu aveți afecțiuni fizice permanente care să vă împiedice să vă mișcați.
În plus, cât timp sunteți în izolare nu ar trebui să lăsați pe nimeni să vă intre în casă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am fost refuzat la banca pentru deschiderea unui ... mariustz mariustz Bună ziua, am fost refuzat la banca pentru deschiderea unui cont deoarece am buletinul expirat, buletin care este prelungit pe starea de alerta, ce pot face ... (vezi toată discuția)
De ce trebuie purtata masca in starea de alerta si nu exista aceasta obligatie in starea de urgenta? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Raspunsul este simplu. S-a constatat ca este necesara purtarea mastii foarte tarziu la nivel mondial. Nu este vorba de incalcarea unor drepturi ... (vezi toată discuția)