avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fostul soț nu respecta obligația convenita la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fostul soț nu respecta obligația convenita la divorț de a ...

Fostul soț nu respecta obligația convenita la divorț de a prelua copilul 2 weekenduri pe luna. Daca se întâmplă sa îl ia, la insistentele mamei, îl tine câteva ore intr-o sâmbăta, iar apoi spune ca nu îl mai poate tine. Divorțul s-a făcut la notar. Exista vrei metoda de constrângere, ca sa respecte aceasta obligație asumata prin act notarial? Ce presupune?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:31, 30 Octombrie 2021
nu exista.
Buna ziua ,

O forma de constrangere legala nu exista,insa puteti beneficia de consiliere psihologica, in cadrul DIRECTIEI GENERALE DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI.
Ce puteți face este să restrângeți programul de vizitare sau să sesizați serv de protecție a copilului referitor la modalitatea de exercitare a programului de vizitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rele tratamente aplicate minorului in timpul programului de vizita adi_2010 adi_2010 Buna ziua. As dori sa stiu daca astazi, sambata, pot gasi undeva ajutor in sensul ca fetita mea, in timpul programului de vizita si la aducerea de catre tata ... (vezi toată discuția)
Copii Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Sunt divortat de mai mult de 2 ani si am program de vizita al minorului(baietelului). Fetita mi-a fost mie incredintata, baietelul \\\"fostei\\\". Problema e ... (vezi toată discuția)
Copilul meu creste fara mine ca asa vrea fosta mea sotie, mai pot face ceva? wakeupdolores wakeupdolores Divortat, custodie comuna, copil mic. Programul zice sa-l iau o data la doua weekenduri de sambata pana duminica. Mama nu l-a lasat niciodata cu mine. ... (vezi toată discuția)