avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna Ziua, Daca se poate sa imi spuneti, va rog in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna Ziua, Daca se poate sa imi spuneti, va rog in conditiile ...

Buna Ziua,
Daca se poate sa imi spuneti, va rog in conditiile unei sentinte date mentionata, mai jos , se poate contesta aceasta sentinta?
9-Completul 6 Recurs NCPC
Tip solutie: cu casare
Solutia pe scurt: Respinge excepţia nulităţii recursului, invocată prin întâmpinare. Admite recursul. Casează sentinţa recurată şi trimite cauza pentru rejudecare la aceeaşi instanţă. Definitivă. Pronunţată astăzi, 18.10.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Buna ziua,
Nu se poate contesta. Este definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casare hotarare recurenta mihaela_gabriela mihaela_gabriela Buna ziua, am avut un proces la curtea de apel si mai jos e solutia. Tip solutie: cu casare Solutia pe scurt: Admite recursul. Casează sentinţa recurată, ... (vezi toată discuția)
Revizuire divort Ioana Stancioiu Ioana Stancioiu Buna ziua, Am 2 intrebari. 1. Am avut proces de divort, la care s-a depus revizuire, iar sentinta data la revizuire este cea de mai jos. Se mai poate ... (vezi toată discuția)
Complet: 9-completul 2 recurs ncpc tip solutie: dispune rejudecarea ... cuneytk cuneytk Complet: 9-Completul 2 Recurs NCPC Tip solutie: Dispune rejudecarea Solutia pe scurt: Admite recursul. Casează în parte sentinţa recurată şi, ... (vezi toată discuția)