avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Avand in vedere ca starea de alerta a fost suspendata ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Avand in vedere ca starea de alerta a fost suspendata de Curtea ...

Avand in vedere ca starea de alerta a fost suspendata de Curtea de apel din Cluj, iar guvernul interimar se poate ocupa doar de probleme administrative, pot fi amendat legal pentru nepurtarea mastii in exterior?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:05, 25 Octombrie 2021
9 din 10 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnile nu va mai luati după știrile, de pe,, surse antivacciniste" pt ca nu ei o sa va plateasca amenzile.Solutia de la Cluj nu este definitiva asa ca...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare activitate sali de fitness Johannis Johannis Buna prin HG 348/2021 s-au inchis salile de fitness. Vineri, 09.04.2021, Curtea de Apel Cluj a luat o decizie. La solicitarea unei săli de fitness, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! lucrez la o fabrică unde iară vor să ne oblige ... Kat.Dum. Kat.Dum. Bună ziua! Lucrez la o fabrică unde iară vor să ne oblige să purtăm mască după cam trei săptămâni în care nu am fost obligați să le purtăm ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, dupa proces, prin sentinta civila mi s-a comunicat ... adelinamicux adelinamicux Buna ziua, Dupa proces, prin Sentinta civila mi s-a comunicat ca am pierdut procesul pentru ca n-am facut la timp plangerea. S-au luat de cel mai pueril ... (vezi toată discuția)