avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, copilul meu a avut alocatie in Germania ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, copilul meu a avut alocatie in Germania pana la 18 ...

Bună ziua, copilul meu a avut alocatie in Germania pana la 18 ani, acum este inscris la facultate si primeste alocatie din Germania dar este oprit cuantumul alocatiei de aici cu toate ca in Romania nu mai primeste.
Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:48, 26 Octombrie 2021
In Germania i s-a oprit plata alocatiei de stat, intrucat in tara nu mai beneficiaza fiind student?
Ultima modificare: Luni, 25 Octombrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Acum i-au venit documentele va primi alocatie din Germania, dar redusa suma din alocatia din tara, cu toate ca la noi nu mai primeste. M-ar interesa ce document imi trebuie ca sa dovedesc ca aici nu ia alocatie si sa vina toata pe Germania!?
Solicitati de la AJPIS eliberarea unui act care sa ateste ca nu primeste alocatie.
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara minor cu un parinte angajat in germania iolaru iolaru Fostul meu sot se afla in Germania, cu actuala lui familie, unde lucreaza, cu contract de munca. Am aflat recent de la o cunostinta al carei sot lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Alocatie dupa 18 ani anamada797 anamada797 1.Dupa implinirea varstei de 18 ani ce trebuie sa fac pentru a primi in continuare alocatie avand in vedere ca sunt eleva la liceu? Ce procedura trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Alocatia europeana marinela141223 marinela141223 Buna ziua ma confrunt cu o problema in privinta alocatiei europene si anume eu domiciliez cu minorul in RO ,iar tatal lui munceste in Germania ,mentionez ca ... (vezi toată discuția)