avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Livrare produse care sunt pe stoc.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Livrare produse care sunt pe stoc.

As dori parerea unui contabil. Detin un magazin online si un client a platit integral o comanda prin transfer bancar. O parte din produse sunt pe stoc, iar celelalte vor fi disponibile intr-o luna si jumatate. Daca vreau sa livrez deja produsele care sunt pe stoc e in regula daca fac o factura fiscala doar pentru acele produse si factura de avans pentru cele pe care le voi livra mai tarziu?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: lorandreea , utilizator 11:27, 28 Octombrie 2021
Buna ziua,
Da ,este corecta facturarea
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as dori sa stiu cum ar trebui sa procedez in situatia ... loredanaiorgu loredanaiorgu Buna ziua, As dori sa stiu cum ar trebui sa procedez in situatia aceasta: Doresc sa vand prin intermediul unui magazin online corpuri de iluminat care nu ... (vezi toată discuția)
Functionare magazin online fara stoc (intreprindere individuala) Argali Argali Buna seara! Vom deschide si noi in curand un magazin online pentru care nu vom avea stocuri (stoc la furnizor). Am dori in principiu ca procedeul sa fie ... (vezi toată discuția)
Plata in avans pentru produse ce nu se afla in stoc i-dorin i-dorin Sunt incepator in ceea ce priveste contabilitatea si fiscalitatea... [b]Este posibila efectuarea unei plati in avans de la client pentru produse ce nu se ... (vezi toată discuția)