avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract exclusivitate imobiliara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract exclusivitate imobiliara (inchiriere)

Buna ziua, am semnat un contract de exclusivitate cu o agentie imobiliara pentru inchirierea unui apartament. Am inchiriat apartamentul unei persoane recomandate de o ruda, am anuntat agentia insa conform contractului le datoram valoarea unei chirii. Am discutat cu ei mentionand ca nu mi-a fost adusa la cunostiinta acesta clauza in momentul semnarii contractului. Nu imi permite website-ul sa il atasez insa as avea nevoie de ajutor sa rezilie acest contract fara achitarea taxei.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:32, 27 Octombrie 2021
Contractul inceteaza/ se reziliaza conform termenilor din el.
Dvs. trebuia sa stiti toate aceste lucruri inainte de semnare, nu v-a retinut nimeni sa-l cititi si renegociati daca nu va convin anumite prevederi.

Cautati sa ajungeti la o intelegere sau o sa ajungeti in instanta.
Răspunsul.il găsiți în cuprinsul contractului în clauzele acestuia.Daca este trecut ceva referitor la comision îl datorati dacă nu este clauza în acest sens nu datorati nimic.Contractul tb analizat de un av in cadrul unei consultatii pt a va spune dacă aveti ceva sau nu de facut.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este valoarea juridica a contractului de vizionare incheiat cu o agentie imobiliara? kruntz kruntz Buna ziua. Va prezint urmatoarea situatie. Impreuna cu prietena mea, sa zicem \"maria\", am fost sa vedem un apartament prin intermediul unei agentii ... (vezi toată discuția)
Validitate contract vizionare apartament prin agentie imobiliara Ramopaca Ramopaca Buna ziua, Ce validitate juridica/administrativa are un contract de vizionare a unui apartament incheiat cu o agentie imobiliara? In cazul in care se ... (vezi toată discuția)
Care este data finalizarii unu contract de vanzare-cumparare cu rest de plata? alexberi alexberi Buna ziua, Am un Contract de Vanzare-Cumparare semnat pe 3 Aprilie 2009, avant stipulat un rest de plata la date de 23 Aprilie 2009. As vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)