avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Absente motivate
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Absente motivate

Buna ziua,

Absentele motivate se platesc?
Exemplu am in angajat care pe 25 a aflat ca are covid. este izolat acasa insa concediul medical i se va da cand iese din carantina adica in noiembrie. eu am decat un raport medical din care reiese ca are covid. eu saptamana aceasta cum pontez angajatul? este ok sa pun absente motivate pana aduce medicalul ? Daca da, atunci aceste zile se platesc normal urmand a se regla luna viitoare cand se aduce medicalul?Dearece eu pe 29 platesc salariile.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Ma confrunt cu urmatoarea problema: in perioada 25.01 -31.01.2022 ... juridic dana juridic dana Ma confrunt cu urmatoarea problema: in perioada 25.01 -31.01.2022 m-am aflat in izolare, avand decizie eliberata de DSP in acest sens. Pana in prezent nu mi ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pentru izolare fortata covid 19 simona435 simona435 Buna ziua! Lucrez la o farmacie naturista, care nu isi intrerupe activiatea in aceasta perioada, insa sotul meu se intoarce acasa din Norvegia regiunea ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cic cu concediu de carantinare (covid-19) Cri I. Cri I. Suprapunere CIC cu concediu de carantinare (covid-19) Bună ziua, Mă aflu într-o situație \"absolut specială\", după cum au intitulat-o angajații ... (vezi toată discuția)