avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... fond rulment prescris?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

fond rulment prescris?

Buna ziua
Asociația de proprietari refuză să îmi înapoieze fondul de rulment al ap pe care l am vândut în 2018. Am făcut cerere de restituire acum 2 săptămâni, am tot fost amânată ca să caute în arhivă... când m am prezentat fizic la sediul lor administratorul s a răzbunat si a zis că decât să mai caute în arhiva de fapt eu nu am dreptul la acești bani pt ca fondul meu de rulment s a prescris. Nu mi a prezentat nici o lege pe baza căreia ia această decizie. E corect ce susține?
Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2021
AlisR, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:46, 28 Octombrie 2021
e o prostie! Fondul de rulment trebuie restituit!
Sa caute registrul fondului de rulment din 2018, acolo trebuie sa aveti trecte toate sumele platite si soldul. Actele asociatiei se tin 10 ani. Trebuie sa existe acest registru.
1-Dv aveti dreptul sa solicitati oficial restituirea fondului de rulment la reprezentantul legal al asociatiei de propreitari in persoana presedintelui de asociatie
2-Adninistratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta executionala
Daca administratorul de imobil a fost in stare sa afirme aberatia cu "prescrierea fondului de rulment" este evident ca acesta nu cunoaste dispozitiile in vigoare
Valoarea fondului de rulment se afla consemnata in chitantele cu care s-a constituit fondul,in fisa de apartament de evidenta obligatii si plati lunare,in registrul de fonduri ale asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! pe ce perioadă se restituie fondul de rulment? am ... Monica2323 Monica2323 Bună ziua! Pe ce perioadă se restituie fondul de rulment? Am stat într-un bloc din 1961, de la darea în folosință; după 1990 am cumpărat apartamentul ... (vezi toată discuția)
Cerere pt aflarea fondului de rulment si reparatii achitat in ultimii 4 ani amy0001 amy0001 Buna ziua. Am o problema - ceva mai mare - cu Asociatia blocului. Am stat in chirie - urmeaza sa ma mut la casa mea - si timp de 4 ani am platit fond de ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment ContSters126274 ContSters126274 Buna ziua, de curand am calculat ce suma am platit la fond de rulment de cand m-am mutat in apartament (20 ani) si am constatat ca pana acum am platit 2302 ... (vezi toată discuția)