avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Procesul verbal ptr sigilare apometre fara stampila de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Procesul verbal ptr sigilare apometre fara stampila de persoana ...

Procesul verbal ptr sigilare apometre fara stampila de persoana care a făcut procesul verbal să îl duc la asociație este luat în considerare.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:01, 29 Octombrie 2021
este suficient sigiliul. Nu se mai poarta stampilele azi !...
Atat timp vcat exista sigiliul acesta este stantat cu marca persoanei autorizate iar aparatele de contorizat individual trebuiesc luate in evidenta pentru aclculare consum real

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La noi in bloc s-au înlocuit de curând apometrele de către ... gabriela constantinescu gabriela constantinescu La noi in bloc s-au înlocuit de curând apometrele de către o firmă specializata. Va rog frumos, lămuriți-mă și pe mine, dacă este corect, legal, să ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am cumparat un apartament care nu are apometru pentru ... danuta_1978 danuta_1978 Buna ziua! Am cumparat un apartament care nu are apometru pentru contorizarea apei pe care o consum. As dori un model de cerere pe care sa o duc la asociatie ... (vezi toată discuția)
Președintele asociației cu administratorul vor să vadă apometrele ... Magie1 Magie1 Președintele asociației cu administratorul vor să vadă apometrele daca corespunde cu ce declar la asociație. Am declarat cite 6 MC de apa pe lună la 2 ... (vezi toată discuția)