avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Corectare contractul de vânzare-cumpărare.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Corectare contractul de vânzare-cumpărare.

Bună seara am cumpărat o mașină și la contractul de vânzare-cumpărare am trecut numele meu la cumparator fără sa vreau dar eu voiam sa o trec pe numele Mamei mele la Primarie se mai poate schimba
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Octombrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Am greșit numele pe contactul de vânzare-cumpărare am cumpărat ... Elisa22 Elisa22 Am greșit numele pe contactul de vânzare-cumpărare Am cumpărat de curând o mașină și când am făcut contractul de vânzare-cumpărare am trecut ... (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuie urmati pentru a transcrie masina pe altcineva? dreamz dreamz Buna ziua. Masina este pe numele meu, eu sunt proprietar in acte. Vreau sa o trec pe numele mamei mele. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez si de ce ... (vezi toată discuția)
Inscriere auto gandac gandac Salutare tuturor. Cu ceva timp in urma am achizitionat un autoturism. Am luat actele de la vechiul posesor al masinii si am mers la primarie pentru ca ... (vezi toată discuția)