avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Mijloacele de transport pot fi folosite fără a avea ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Mijloacele de transport pot fi folosite fără a avea certificat ...

Mijloacele de transport pot fi folosite fără a avea cerificat verde?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:00, 4 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, pot fi folosite dar este periculos si acolo deoarece exista risc de transmitere ridicat a virusului.
Nu s-a inclus in proiectul de lege asa ceva.
Nici nu prea ar merge deoarece s-ar intarzia prea mult cu verificarea certificatului verde.
Ultima modificare: Marți, 2 Noiembrie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Vă mulțumesc foarte mult pentru răspuns, domnule avocat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
,,Super-certificatul verde" apare de luni în Italia. Documentul va fi cerut și celor care circulă cu autobuzul şi metroul"

[ link extern ]

Deocamdată nu exista astfel de probleme în România.

Exista și probleme cu scanarea certificatului verde.

Nu știu cât de eficienta va fi aceasta măsură în Italia.

Îmi pare o măsură excesiva și fără un rezultat concludent în acest moment.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Decembrie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

România ar avea potențial sa produca testele pentru noul coronavirus? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma refer la toate testele relevante, atat la cele PCR cât și la cele pentru a se verifica cât din populație s-a imunizat. Am văzut că medicii merg pe ... (vezi toată discuția)
Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva covid-19 ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva Covid-19 nu transmit virusul daca sunt infectati după momentul vaccinării? Formulez aceasta ... (vezi toată discuția)