avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce risc daca desfasor temporar activitatea la o ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce risc daca desfasor temporar activitatea la o locatie diferita decat cea inscrisa la ONRC?

Buna ziua. Ce risc daca desfasor temporar activitatea la alta locatie decat cea declarata anterior la ONRC?

Care sunt autoritatile care ma pot sanctiona presupunand ca nu am nevoie de avize suplimentare precum cel de mediu.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru54321 , utilizator 11:00, 8 Noiembrie 2021
Adica? Ce activitate si unde?
Consultanta financiara sau ce?
Buna ziua,
Am deja un CAEN 4791 fara activitate la sediu social pentru ca acesta permite.
Trebuie insa sa mai adaug un CAEN care ar avea nevoie cred de o locatie (productie manufacturiera) dar vanzarea produselor s-ar face strict online.
Pot teoretic inregistra acest nou CAEN la sediu social dar locatia sediului social este defapt inchiriata cuiva, deci implici nu-mi pot desfasura activitatea acolo in realitate.

Deoarece inca nu am profit si inca ceva timp nu voi avea, as vrea sa ma feresc cateva luni de a inchiria un spatiu.
Da, cred ca ar fi o ilegalitate dar as vrea doar sa cunosc riscurile daca se poate.
Multumesc si o zi frumoasa.
Sunt prea multe variabile in ecuatia dvs, asa ca raspunsul este depinde. Un lucru este clar, ca sa infiintati un sediu acolo, spatiul trebuie sa fie apt, adica fara chiriasi. Daca are chiriasi, asta este. La momentul zero, se putea/nu se putea desfasura activitate acolo. Ulterior, nici Dzeu nu stie ce se va intampla. Important este daca spatiu indeplineste conditiile la momentul solicitarii. Apoi, intr-un termen de .., trebuie sa rezolvati problema. Penala nu o vad (desi, poate fi, iar cine lucreaza in penal, asa o poate vedea). Daca nu, exista posibilitatea ca cineva sa va ceara dizolvarea, moment in care va reorientati. Una peste alta, nu este cert ce problema aveti. Ca sfat, ori avocat, ori biroul de informare de la ONRC. Bafta!
Ultima modificare: Luni, 1 Noiembrie 2021
trandafir2, moderator
Va multumesc mult pentru raspuns si informatii! O zi cat mai frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizații activitate handmade la domiciliu ionelbaciu87 ionelbaciu87 Buna ziua! Am un certificat constatator de la ONRC care spune că atestă înregistrarea declarației pe proprie răspundere cum că firma îndeplinește ... (vezi toată discuția)
Locatie sediu fizic. riscuri? Alexandru54321 Alexandru54321 Buna seara, Am o firma deja creata ca si firma online. Are sediu social dar este inregistrata ca neavand activitate la sediu ci pe teren/la terti. Doresc ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat constatator cu activitate la terti pt cod caen 4791 srl_d popescuteo popescuteo buna ziua, astazi am fost la Registrul comertului sa declar activitate la terti pt cod caen 4791( comert prin intermediul caselor de comenzi sau prin ... (vezi toată discuția)