avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Locatie sediu fizic. Riscuri?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Locatie sediu fizic. Riscuri?

Buna seara,

Am o firma deja creata ca si firma online. Are sediu social dar este inregistrata ca neavand activitate la sediu ci pe teren/la terti. Doresc sa mai adaug o activitate la ONRC care insa inteleg ca ar avea nevoie de un punct de lucru dar nu cu publicul deoarece tot online s-ar vinde eventualele bunuri, ex: activitate manufacturiera.
In mod normal locatia unde este inregistrat sediul social al societatii este inchiriata unei persoane fizice cu contract si plata taxelor, deci ar fi si in evidenta institutiilor statului deja cu alt scop.
-As vrea sa stiu care este riscul daca imi declar tot acea adresa ca punct de lucru desi eu nu pot desfasura fizic activitati acolo.
-Care sunt institutiile care iti pot face un control de exemplu si te pot sanctiona?

Problema inchiriereii unui spatiu in situatia mea e ca firma nu este inca dezvoltata si nu are inca profit, doar mananca bani si probabil va mai dura un timp pana va avea, Doresc doar sa ma protejez de niste costuri mari si as vrea sa stiu daca e ceva riscant sau nu.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce risc daca desfasor temporar activitatea la o locatie diferita decat cea inscrisa la onrc? Alexandru54321 Alexandru54321 Buna ziua. Ce risc daca desfasor temporar activitatea la alta locatie decat cea declarata anterior la ONRC? Care sunt autoritatile care ma pot sanctiona ... (vezi toată discuția)
Conditii sediu fiscal si punct de lucru agentie de recrutare cu activitate desfasurata online ? anton_presedinte anton_presedinte Buna ziua ! Doresc sa aflu ce conditii trebuie sa indeplineasca un sediu social si un punct de lucru pentru o agentie de recrutare. Dr exemplu, eu ma gandesc ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in scopuri de tva autohut autohut Buna ziua Am infiintat acum o saptamana un SRL cu 3 asociati si 3 administratori. Am optat sa fim platitori de TVA si sediul social este fara activitate. ... (vezi toată discuția)