avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, M-am adresat de curand primariei Cisnadie, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, M-am adresat de curand primariei Cisnadie, jud Sibiu ...

Buna ziua,

M-am adresat de curand primariei Cisnadie, jud Sibiu si i-am intrebat ce ar trebui facut pentru ca strada pe care locuiesc sa fie asfaltata si sa se monteze iluminat stradal.
Precizez ca in momentul de fata, strada pe care locuiesc este privata, drept urmare ea ar trebui cedata in proprietatea primariei pentru a se putea face asfaltare si alte lucrari pe ea.
Raspunsul primariei a fost urmatorul: strada trebuie cedata primariei in prima faza, DAR primaria accepta sa primeasca strada in proprietate doar daca aceasta este pavata/asfaltata si are echiparile edilitare.
Intrebarea mea este urmatoarea: este legal ca o primarie sa procedeze in felul acesta? Avand in vedere ca toti de pe strada respectiva platesc taxe si impozite la primaria Cisnadie.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:35, 2 Noiembrie 2021
da, este legal. taxele sunt pe teren si constructii si nu au legatura cu strazile private. primaria nu e obligata sa preia strazile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asfaltare drum privat cu drept de acces Cornelvi Cornelvi Salut. Am nevoie de ajutor, pentru a solutiona o nelamurire legat de un drum privat la care avem drept de acces din partea proprietarului ... (vezi toată discuția)
Plata impozit imobil popasebastiandragos popasebastiandragos Buna ziua, Locuiesc intr-un cartier nou construit de langa Sibiu, pe o strada unde Primaria Cisnadie nu se deranjeaza sa intervina cu nici unele din ... (vezi toată discuția)
Strada privata holly holly Am cumparat teren in 2010,am construit un imobil,.Utilitatile le-am instalat pe propriile cheltuieli.Acum am facut o cerere la primarie sa instaleze iluminat ... (vezi toată discuția)