avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Fortare vaccinare la locul de munca! Acest email a ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Fortare vaccinare la locul de munca! Acest email a foat trimis ...

“Sugestie” vaccinare la locul de munca!
Acest email a fost trimis astazi in companie din partea dep. De HR. ( Adaug faptul ca cei nevaccinați suntem deja separați de cei vaccinati. Acest lucru de altfel este ok ?)
Este ok din punct de vedere juridic?
Citez:

Va atrag atentia asupra unei situatii care si la noi in firma apare tot mai frecvent: colegi nevaccinati care au avut contact cu persoane depistate pozitiv sunt nevoiti sa ramana acasa 14 zile in carantina.
Munca lor fie se redistribuie catre ceilalti colegi, cu siguranta cu eforturi si costuri suplimentare, fie nu o face nimeni (si mai grav). Ambele cu consecinte negative atat pentru colegi cat si pentru firma.
Probabil stiti ca daca esti vaccinat nu mai e nevoie sa ramai in carantina.

Asa ca am sa inchei cu un indemn pentru colegii nevaccinati: vaccineaza-te, evita sa-ti incarci colegii, evita sa produci pierderi!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2021
Who1984, utilizator
Cel mai recent răspuns: lucian_lex , utilizator 16:03, 3 Noiembrie 2021
Foartre bine. Sa se vaccineze toata lumea, sa scapam de acest virus.
Doresc o opinie din punct de vedere profesional nu opțiunea Dvs personală dle avocat.
Nu este ok.Nu există în momentul de față nici un act normativ care să impună vaccinarea obligatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, este legala impunerea de catre un angajator unui angajat ... CarmenCana CarmenCana Buna ziua, Este legala impunerea de catre un angajator unui angajat prezentarea unui test PCR negativ, efectuat saptamanal la o clinica autorizata, in cazul ... (vezi toată discuția)
Salutare este sau nu discriminare între vaccinați și nevaccinați? ... FZappa FZappa Salutare Este sau nu discriminare între vaccinați și nevaccinați? In Constituția României scrie: Art. 53 – Restrângerea exerciţiului unor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu cateva intrebari legate de drepturile noastre ... Exorcitus68 Exorcitus68 Buna ziua! Am si eu cateva intrebari legate de drepturile noastre fundamentale! In primul rand, se poate ca eu ca persoana fizica, fara a termina domeniul de ... (vezi toată discuția)