avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua . Poate fi considerata ca fiind primita ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua . Poate fi considerata ca fiind primita d.p.d.v .juridic ...

Buna ziua . Poate fi considerata ca fiind primita d.p.d.v .juridic o somatie de la un executor lasata in cutia postala fara a-mi fi inmanata personal ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va sfatuiesc să mergeți la avocat pt ca atunci când există riscul să pierdeți bani,libertate,relații de familie avocatul este soluția, asa cum atunci când există riscul de a pierde sănătatea se merge la doctor.Am prieten stomatolog si cand il intreb ceva sau ii trimit o radiografie imi spune vino la cabinet,cand intreb un instalator sau un zugrav cat costa o lucrare imi spune trebuie să văd intai despre ce e vorba.La o intrebare simpla se poate răspunde pe un forum la o problema mai complexă trebuiesc văzute acte,discutat etc.Mai mult decât v am raspuns inițial nu am ce sa va spun.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita coplatitor credit lucia horhoiu lucia horhoiu buna ziua ,am problema si anume :in perioada cand am fost casatorita(acum sunt divortata)sotul meu a contractat un credit la care am semnat ca si ... (vezi toată discuția)
Ma confrunt cu urmatoarea problema : in urma unei hotarari judecatoresti ... Vinicius20 Vinicius20 Ma confrunt cu urmatoarea problema : In urma unei hotarari judecatoresti ramase definitive, au fost stabilite obligatii de plata ale mele catre un ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita impotriva unui alt debitor DavidF DavidF Buna ziua, Din pacate sunt in situatia de a fi executat silit in urma unui partaj (succesiune) in care am fost implicati 3 mostenitori. Eu m-am inteles cu ... (vezi toată discuția)