avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua , am și eu o nelămurire A început sezonul ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua , am și eu o nelămurire A început sezonul de vânătoarea ...

Buna ziua , am și eu o nelămurire
A început sezonul de vânătoarea și nu sunt vaccinat , nu vor sa mă primească nici cu test negativ , ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:48, 4 Noiembrie 2021
Eu zic ca nu prea aveti ce face pentru ca vanatoarea nu este o activitate indispensabila ( cum este cea de a intra in magazin si cumpara hrana, farmacie-pentru medicamente...).
mi se pare o masura deplasata ca pana la urma vanatoarea se face in aer liber si nici nu stati gura in gura cu alti vanatori, dar asta e regula, asa ca veti sta acasa deocamdata.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care teste rapide pentru detectarea virusului sars-cov-2 sunt ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Care teste rapide pentru detectarea virusului SARS-COV-2 sunt cele mai bune? Care teste pentru detectarea existentei anticorpilor in cazul virusul ... (vezi toată discuția)
Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva covid-19 ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva Covid-19 nu transmit virusul daca sunt infectati după momentul vaccinării? Formulez aceasta ... (vezi toată discuția)
Carantina coronavirus buna ziua , la sfârșitul lunii vreau sa merg in românia dintr-o ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua , La sfârșitul lunii vreau sa merg in România dintr-o țara încadrată in zona roșie cu soțul vaccinat, eu și fetița de 6 ani nevaccinate ... (vezi toată discuția)