avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua am și eu o întrebare,de curând am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua am și eu o întrebare,de curând am câștigat un ...

Bună ziua am și eu o întrebare,de curând am câștigat un proces cu primăria m-ai exact uzucapiune și trebuie să primesc cheltuieli de judecată .Cum procedez
Cel mai recent răspuns: liviuchititu , utilizator 23:01, 5 Noiembrie 2021
Buna seara,

Trimiteti o notificare Primariei in care ii puneti in vedere ca, in x zile, sa va achite in contul dvs (indicati datele - nume titular, banca IBAN) cheltuielile de judecata efectuate in Dosarul nr..., admise prin hotararea judecatoreasca nr...
Atasati si o copie legalizata a hotararii judecatoresti (din care sa reiasa ca e definitiva).
Daca nu va achita intr un termen rezonabil va adresați unui executor judecătoresc.
Mulțumesc pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am câștigat procesul. cum îmi pot recupera cheltuielile de judecată? _Alin_ _Alin_ Am castigat procesul. Instanta a decis ca partea care a pierdut procesul sa imi plateasca cheltuielile de judecata. Care este procedura de a imi revendica ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata. flaviamihaela flaviamihaela buna ziua, am castigat un proces cu o firma recuperatoare de datorii, am castigat si cheltuielile de judecata nu au facut apel , au trecut cele 10 zile de ... (vezi toată discuția)
Validare acte Bytusi211 Bytusi211 Ce se poate face dacă am o sentința civilă definitiva, prin care comisia locala este obligată sa transmită documentația de validare pentru 1 ha padure ... (vezi toată discuția)