avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1261 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua..stau a bloc cu curte privata unde toate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua..stau a bloc cu curte privata unde toate parcările sunt ...

Bună ziua..stau a bloc cu curte privata unde toate parcarile sunt cumpărate de la imobiliar...unii mai parchează pe locuri neamenajate în fata porților de acces. .care acuma nu funcționează ca e stricata poarta dar urmează sa o remediem...sau în curte unde crede ca are loc..ce putem face cu cei care nu au loc de parcare și parchează aiurea.. multumesc
Ultima modificare: Vineri, 5 Noiembrie 2021
Msorcadf, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:20, 6 Noiembrie 2021
Proprietarii au dreptul sa convina modalitatea de utilizare a locurilor de parcare,sa impuna reguli de respectat de catre detinatorii de vehicule
Da am inteles dar în curte sunt locuri de parcare amenajate și cumpărate.. apoi vine un nou vecin și parchează în curte pe loc neamenajat.. nu e corect..deloc

ynocentta a scris:

Proprietarii au dreptul sa convina modalitatea de utilizare a locurilor de parcare,sa impuna reguli de respectat de catre detinatorii de vehicule

Fiind vorba despre curte cu statut privat,proprietarii sunt aceia care au dreptul sa convina modalitatea de utilizare a acesteia cu impunerea de reguli si obligatii in sarcina tuturor proprietarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de folosinta a locului de parcare nossferatuss nossferatuss Buna ziua. Am achizitionat un apartament intr-un bloc nou si am primit de la dezvoltator, prin contractul de cumparare, \"dreptul de folosinta exclusiva\" ... (vezi toată discuția)
Parcare ilegalã pe proprietate privatã Relu2011 Relu2011 Bună seara. Locuiesc în municipiul Iaşi şi am următoarea problemă: deţin un loc de parcare (aflat în curtea blocului unde locuiesc) şi un garaj ... (vezi toată discuția)
Parcare curte comuna doru_s doru_s Buna ziua, Lucrez la o firma ce are inchiriat un apartament intr-un bloc cu o curte comuna. Din cite stiu conform legii toti locatari au dreptul sa intre ... (vezi toată discuția)