MihailZC 
	    	Utilizator

MihailZC 
	    	Utilizator	    

AndreeaVecliuc 
	    	Utilizator

AndreeaVecliuc 
	    	Utilizator	    

AndreeaVecliuc, utilizator
 AndreeaVecliuc, utilizator 	
			 MihailZC 
	    	Utilizator

MihailZC 
	    	Utilizator	    

AndreeaVecliuc 
	    	Utilizator

AndreeaVecliuc 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 3Laura	                   

Buna ziua! Daca am construit o casa înainte de căsătorie,(2010) dar Recepția si actele pe imobil au fost făcute in timpul căsătoriei(2013), ce drepturi ... (vezi toată discuția)
	                    3Laura	                   

Buna ziua! Daca am construit o casa înainte de căsătorie,(2010) dar Recepția si actele pe imobil au fost făcute in timpul căsătoriei(2013), ce drepturi ... (vezi toată discuția)

calanceavasile	                   

Neam  certat  si  ne am separat  in  fapt  in  03  01  2003  dar  am  divortat  legal  in  septembrie  2008   In  17  dec  2002 am  optinut  o  autorizatie  de ... (vezi toată discuția)
	                    calanceavasile	                   

Neam  certat  si  ne am separat  in  fapt  in  03  01  2003  dar  am  divortat  legal  in  septembrie  2008   In  17  dec  2002 am  optinut  o  autorizatie  de ... (vezi toată discuția)

ianca1980	                   

Buna ziua,
Va cer iar ajutorul in lamurirea unei probleme;unchiul meu a decedat in urma cu trei luni;era divortat,fara copii;in urma lui a ramas sora si mama ... (vezi toată discuția)
	                    ianca1980	                   

Buna ziua,
Va cer iar ajutorul in lamurirea unei probleme;unchiul meu a decedat in urma cu trei luni;era divortat,fara copii;in urma lui a ramas sora si mama ... (vezi toată discuția)