avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inființarea unei societăți comerciale.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inființarea unei societăți comerciale.

Bună seara,
As avea nevoie de o lămurire referitor la înființarea unei societăți comerciale. Conform noilor modificări legislative exista posibilitatea ca o persoana fizica care deține o companie unde este și administrator sa infinteze un alt SRL cu aceiași cod caen unde sa fie asociat unic și administrator?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Lizuca12 , utilizator 23:36, 5 Noiembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societati...completare obiect activitate ContSters40598 ContSters40598 1. In cadrul unui srl se pot infiinta firme ? Adica exista un cod CAEN pentru asa ceva? Daca da, trebuie o anumita competenta pentru a putea face asa ceva? 2. ... (vezi toată discuția)
Infintare srl pentru servicii, neplatitor de tva. An.Dumi An.Dumi Buna seara, as dori sa va intreb, in cazul in care doresc sa imi infintez un SRL pentru prestari servicii, neplatitor de TVA, stiti cumva cat ar costa si ... (vezi toată discuția)
Caen secundar 4511 DLucian05 DLucian05 Buna ziua, Intentionez sa incep o activitate de import masini. Am o societate comerciala cu un complet alt obiect de activitate pe care intentionez sa o ... (vezi toată discuția)