avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act in notariat ???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act in notariat ???

buna seara, o intrebare...
un act semnat intr-un notariat, cu buletinul expirat de 2 luni de zile, inca din anul trecut (2015-2-16), e valabil ?
actul era pentru o proprietate, casa, mostenire, si a fost intocmit la o zi dupa inmormantarea batranului...deci EA, era si sub influenta situatiei...
va rog, daca imi puteti raspunde, ptr ca persoana respectiva a suferit ulterior foarte mult, din aceasta cauza...beneficiarul, cumnatul si si sora, lasand-o pe drumuri ulterior insarcinata, si cu un copil de 12 ani...
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:30, 7 Noiembrie 2021
daca nu dati detalii despre act, nu stiu despre ce sanse vorbiti.
faptul ca avea buletinul expirat, nu are legatura cu acordul.
ce putea ea sa semneze la o zi dupa inmormantare, o fi fost o declaratie de renuntare la mostenire.
orice ar fi fost, trebuia sa fi actionat atunci, nu dupa niste ani. poate ar fi avut vreo sansa.
Nu aveti cum să deschideți proces pt altcineva,nu aveti ce anume să aflați dacă nu puteti oferi explicații etc.In problemele juridice conteaza actele nu vorbele...Singurul bine pe care puteti sa il faceți este să luați persoana de mana si sa o duceți la avocat .
Ultima modificare: Duminică, 7 Noiembrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat - consecinte valabilitate act autentic CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Care credeti ca sunt consecintele juridice care deriva din faptul ca, la incheierea unui contract de vanzare-cumparare autentic, vanzatorul a ... (vezi toată discuția)
Testament pe buletin vechi Valentina30 Valentina30 Am si eu o intrebare. Daca matusa mea a facut un testament si procura pentru o persoana (aceeasi in favoarea careia fost facut si testamentul) pe baza unui ... (vezi toată discuția)
Succesiune facuta fara instiintarea celuilalt mostenitor anicka anicka Buna seara, Cazul este urmator: Parintii mei si ai fratelui meu au decedat lasand in urma un apartament.In apartamentul cu pricina locuind fratele meu,el ... (vezi toată discuția)