avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, am fost oprit în trafic si testat cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, am fost oprit în trafic si testat cu aparatul etilotest ...

Bună ziua, am fost oprit în trafic si testat cu aparatul etilotest având o alcoolemie de 0.80 . Am fost dus si la recoltare de probe biologice. Sunt sofer profesionist . Întrebarea mea este:
Am vreo sansa sa imi recuperez permisul să pot profesa in continuare până se va judeca cazul ?
E vreo sansa sa scap fără sa-mi fie anulat permisul ?
Greu de crezut in ceva favorabil dvs., in ambele cazuri puse in discutie, daca se confirma alcoolemia si in probele biologice.
Cat durează cercetările veti avea dreptul de conducere suspendat.
Dacă veți fi trimis în judecata și condamnat, permisul se anulează. Exista însă și alte modalități de individualizare care nu presupun condamnarea. Angajati-va avocat specializat în astfel de cauze și stabiliți împreună cu el strategia apărării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In seara de 14 martie am fost oprit de un echipaj de politie ... Andreimhh1 Andreimhh1 In seara de 14 martie am fost oprit de un echipaj de politie si testat cu etilotestul, acesta fiind negativ iar dupa o verificare cu aparatul drug test am fost ... (vezi toată discuția)
Permis conducere retinut Gabi oancea Gabi oancea Cum imi pot redobandi permisul mentionez ca am fost oprit in trafic de catre organul de control.si am fost depistat conducand autoturism numere rosi expirate ... (vezi toată discuția)
0.42mg alcool in aerul expirat. ruxandrapl ruxandrapl Buna ziua, Aseara un prieten a fost oprit de politie si testat cu etilotestul, in aerul expirat i-a iesit o alcoolemie de 0.42 mg, apoi a fost dus la ... (vezi toată discuția)