avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Am divortat si sunt in proces de partaj pe ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Am divortat si sunt in proces de partaj pe apartament ...

Buna ziuia!
Am divortat si sunt in proces de partaj pe apartament cu fostul .Din momentul hotararii el nu mai vrea sa-si plateasca partea din facturile pentru utilitati si nici sa plece .Mentionez ca am avem si un copil minor de care ma ocup in exclusivitate.Ce pot face legal pt a-l forta sa-si achite datoriile?
Cel mai recent răspuns: Iuni18 , utilizator 08:17, 9 Noiembrie 2021
În cadrul. dosarului de partaj puteti investi instanța si cu un.capat de cerere pt obligarea soțului la plata sumelor restante.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate- sulta compensata cu pensia de intretinere savinermia savinermia Exista legal posibilitatea ca,in cazul partajului tatal sa renunte la partea de imobil si sa nu mai plateasca pensie de intretinere minor? -act care se poate ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati. ce se intampla cu locuinta in cazul divortului ContSters10241 ContSters10241 buna ziua .sora mea are o problema sotul vrea sa divorteze iar ei locuesc intr-un apartament luat printr-un credit ipotecar,care nu este inca achitat,unde ea ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am avut o casnicie care a durat 8 ani ai jumatate, ... Stefanua Stefanua Buna seara! Am avut o casnicie care a durat 8 ani ai jumatate, din care a rezultat un baietel, minorul avand acum 8 ani si jumatate. Suntem divortati de doi ... (vezi toată discuția)