avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Doresc sa aplic la programul cu fotovoltaice.
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Doresc sa aplic la programul cu fotovoltaice.

Buna ziua, va rog ajutor.
Am o casa, am contract de comodat pt un SRL unde nu este activitate, e declarat doar sediu social, doresc sa aplic la programul cu fotovoltaice care zice asa:
- sa nu instraineze imobilul pe care este implementat proiectul si sa nu il greveze de sarcini, altele decat ipoteca imobiliara, catre persoane juridice sau entitati care desfasoara activitati economice, sub sanctiunea recuperarii de catre Autoritate a finantarii acordate
Ultima modificare: Luni, 8 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Dobai Luciana , utilizator 13:16, 8 Noiembrie 2021
Buna ziua,
Care este nelamurirea Dvs.?
Daca sunt eligibila pt prioectul cu fotovoltaicele in conditiile mentionate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie sediu social in locatia unde sunt instalate panouri ... giuseppe07 giuseppe07 Interdictie sediu social in locatia unde sunt instalate panouri fotovoltaice cu finantare de la guvern ? Prin declaratiile care au fost solicitate la ... (vezi toată discuția)
Cind se poate aplica ptr casa verde si ce conditii trebuie sa ... Sorin Bogdan Sorin Bogdan Cind se poate aplica ptr Casa Verde si ce conditii trebuie sa indeplinesti????? (vezi toată discuția)
Eligibilitate casa verde 2023 persoane fizice Svio92 Svio92 În cadrul programului casa verde 2023 este mentionat \"imobilul pe care se implementează proiectul nu este afectat de sarcini în favoarea unei persoane ... (vezi toată discuția)