avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, Tatal meu s-a imbolnavit de covid in spital ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, Tatal meu s-a imbolnavit de covid in spital si nu ...

Buna ziua,
Tatal meu s-a imbolnavit de covid in spital si nu a putut depasi momentul. Oare poate fi tras cineva la raspundere ca nu a fost protejat in spital?

Alte discuții în legătură

Reacție adversă george1111 george1111 Bună ziua, as vrea sa-mi dați un răspuns la următoarea întrebare. Am 66 ani, în luna noiembrie a anului 2021 am fost internată la Spitalul Victor ... (vezi toată discuția)
Relații personale cu minor Anisharobert31 Anisharobert31 Bună ziua! Am un băiat de 14 ani care conform unei hotărâri judecătorești definitive trebuie să meargă la tatăl său două zile. Eu mai am un copil de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o situatie mai delicata si as vrea sa fiu sfatuit ... TedTheMighty TedTheMighty Buna ziua, Am o situatie mai delicata si as vrea sa fiu sfatuit si sa ma asigur. Eu sunt adoptat iar parintii mei au divortat cand aveam 6 ani, eu ramanand ... (vezi toată discuția)