Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
 Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat 	
			 Casg 
	    	Utilizator

Casg 
	    	Utilizator	    

Casg, utilizator
 Casg, utilizator 	
			 Casg 
	    	Utilizator

Casg 
	    	Utilizator	    

Casg, utilizator
 Casg, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Casg	                   

Bună seara, am și eu o întrebare, în urma săvârșirii conducerii un vehicul sub influenta alcoolului, alcoolemia fiind de 0,44 în aer, 0,90 și 0,75  in ... (vezi toată discuția)
	                    Casg	                   

Bună seara, am și eu o întrebare, în urma săvârșirii conducerii un vehicul sub influenta alcoolului, alcoolemia fiind de 0,44 în aer, 0,90 și 0,75  in ... (vezi toată discuția)

adx	                   

Buna seara, 
Situatia (dosarul) se prezinta astfel:
Persoana X si alte 2 persoane se urca intr-o masina. Toate cele 3 persoane au consumat bauturii acoolice. ... (vezi toată discuția)
	                    adx	                   

Buna seara, 
Situatia (dosarul) se prezinta astfel:
Persoana X si alte 2 persoane se urca intr-o masina. Toate cele 3 persoane au consumat bauturii acoolice. ... (vezi toată discuția)

b_mario77	                   

este posibil ca pt o alcoolemie de 0,75 in aer expirat,sa fiu sanctionat doar cu o amenda in faza de urmarire penala,fara a se mai ajunge in instant?si daca ... (vezi toată discuția)
	                    b_mario77	                   

este posibil ca pt o alcoolemie de 0,75 in aer expirat,sa fiu sanctionat doar cu o amenda in faza de urmarire penala,fara a se mai ajunge in instant?si daca ... (vezi toată discuția)