avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Probleme cu dosarul de pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Probleme cu dosarul de pensie Bună ziua, Soțul meu ar fi trebuit sa iasă la pensie în luna ...

Bună ziua,
Soțul meu ar fi trebuit sa iasă la pensie în luna septembrie 2021, având ani lucrați în grupa întâi și grupa a doua de munca.
Problema este ca pentru doi ani lucrați la grupa a doua are nevoie de o adeverință.
A fost în luna septembrie după adeverință și de atunci îl tot amână pe motivul ca ar avea probleme tehnice.
Deja a pierdut 2 luni, ce este de făcut?
Cel mai recent răspuns: Cory11 , utilizator 20:16, 10 Noiembrie 2021
Poate depune o sesizare la ITM privind refuzul eliberării acelei adeverinte.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

.eliberare adeverinta MarianToader57 MarianToader57 Lichidatorul judiciar care detine arhiva firmei la care am lucrat si care mi-a eliberat adeverinte de sporuri ptr. pensionare contra cost , acum refuza sa-mi ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera grupa ii a iulian28 iulian28 Buna ziua , Tatal meu in varsta de 62 ani se confrunta cu o problema legata de vechimea in munca , a lucrat la o societate 16 ani pe functia ... (vezi toată discuția)
Fostul angajator refuza eliberarea copiilor dupa statele de plata. la fel si arhiva. ce pot face? in perioada 1974-1976 am lucrat in bucuresti la metalurgica si ... marius0707 marius0707 In perioada 1974-1976 am lucrat in Bucuresti la Metalurgica si Precizia. Am solicitat in 2021 eliberarea unei adeverinte cu vechimea in munca si am fost ... (vezi toată discuția)