avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... BUNA ZIUA Vreau sa vand masina, potentialul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

BUNA ZIUA Vreau sa vand masina, potentialul cumparator, i-mi ...

BUNA ZIUA
Vreau sa vand masina, potentialul cumparator, i-mi cere fiscal pe loc.Cum procedez?????Specific ca masina este inmatriculata in BN, iar noi acum locuim in HR, ce am de facut???
Multumesc mult.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Noiembrie 2021
KOKO-CORNEL, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:41, 10 Noiembrie 2021
Mergeti la primaria unde platiti taxele pentru masina si cereti Certificatul fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare masina in alt judet j_add j_add Buna ziua! Vreau sa vand masina inmatriculata in jud. X. Cumparatorul e din judetul Y. Cum pot face ca dupa vanzare, cumparatorul sa poata pleca in aceeasi ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu probleme bursasiu06 bursasiu06 Am vandut o masina acuma 1 luna , si am uitat sa scriu in certificat ca o incredintez cumparatorului + cand ma-m dus la primarie dupa certificatul fiscal cu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara fiscal DanielHerisanu DanielHerisanu Buna ziua, Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto. Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)