avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua, va rog sa -mi raspundeti la urmatoarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua, va rog sa -mi raspundeti la urmatoarea intrebare: ...

buna ziua,
va rog sa -mi raspundeti la urmatoarea intrebare: daca un salariat din domeniul constructii unde salariul minim este 3000 lei/luna realizeaza venit brut in luna mai mic de 3000 lei mai beneficiaza de facilitatile oug.114, respectiv scutit de cass, impozit si cas redus la 21.25%???? venitul brut este mai mic fie din cauza concediului medical fie din cauza timpului de munca mai mic, poate fi angajat in cursul lunii.....etc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 11 Noiembrie 2021
In cazul persoanelor care se află în incapacitate temporară de muncă facilitățile fiscale se acordă dacă sunt îndeplinite cumultativ condițiile prevăzute la art. 60 pct. 5 din Codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati fiscale constructii - oug114 Mnzl_nicu Mnzl_nicu Pentru a beneficia de facilitatile fiscale acordate lucrătorilor din constructii conform OUG 114 este necesar ca salariul minim sa fie de 3000lei. Se acorda ... (vezi toată discuția)
Salariu minim în constructii oug 114/2018 pentru cod caen activitate principala sau secundară? cyan cyan In cazul în care o societate comerciala are cod CAEN 4222 pentru activitatea principala și cod CAEN 2511 in actul constitutiv ca activitate secundara, ... (vezi toată discuția)
Agent de munca temporara vs utilizator in domeniul constructiilor marlenah marlenah Buna ziua, Suntem un agent de munca temporara si vrem o clarificare legata de urmatoarele prevederi: -Potrivit OUG nr 114/2018, angajatorii care ... (vezi toată discuția)