avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Facilitati fiscale constructii - OUG114
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Facilitati fiscale constructii - OUG114

Pentru a beneficia de facilitatile fiscale acordate lucrătorilor din constructii conform OUG 114 este necesar ca salariul minim sa fie de 3000lei. Se acorda facilitățile fiscale daca salariul brut de încadrare este 3000 lei dar am avut 1 zi concediu fără plată sau concediu medical?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Iunie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:19, 24 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concediu medical ori fara plata in constructii. Mai beneficiaza societatea de scutirea de taxe?
[ link extern ]


Cornel Vasile a scris:

Concediu medical ori fara plata in constructii. Mai beneficiaza societatea de scutirea de taxe?
[ link extern ]

Link-ul catre care am fost directionat nu tine cont de ultima varianta a pct. c din Monitorul din 21.06.2019.
c) veniturile brute lunare din salarii și asimilate salariilor prevăzute la art. 76 alin. (1)-(3), realizate de persoanele fizice pentru care se aplică scutirea sunt calculate la un salariu brut de încadrare pentru 8 ore de muncă/zi de minimum 3.000 lei lunar. Scutirea se aplică pentru sumele din venitul brut lunar de până la 30.000 lei, obținut din salarii și asimilate salariilor prevăzute la art. 76 alin. (1)-(3), realizate de persoanele fizice. Partea din venitul brut lunar ce depășește 30.000 lei nu va beneficia de facilități fiscale; .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 43 facilitati fiscale constructii marioaradragos marioaradragos Buna. Conform OUG 43/2019, in care nu mai apare mentiunea de venituri realizate in baza unui contract individual de munca ,vor beneficia de facilitatile ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic constructii stare de urgenta octavmaura octavmaura Pentru somajul tehnic in situatia starii de urgenta in domeniul constructiilor se aplica facilitatile de constructii? (vezi toată discuția)
Am un contract de internship. cornelia.bot cornelia.bot Buna ziua!! Am un contract de internship incheiat si inregistrat in registrul special pe o durata de 3 luni. Societatea este cu cod caen constructii si ... (vezi toată discuția)