avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Doresc sa semnez un contract de vanzare cumparare si ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Doresc sa semnez un contract de vanzare cumparare si nu sunt ...


Doresc sa semnez un contract de vanzare cumparare si nu sunt vaccinata Covid-19. Am nevoie de certificat verde pentru a ma prezenta la notar?

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu certificatul verde cand esti citat?buna ziua ... vladdragos vladdragos Este obligatoriu certificatul verde cand esti citat?Buna ziua sunt citat intr-un proces pe 26 ianuarie iar eu nu sunt vaccinat, intrebarea e cum pot proceda ... (vezi toată discuția)
Că vaccinat cu amindoua doze angajatorul pe banii lui mă poate ... Magie1 Magie1 Că vaccinat cu amindoua doze angajatorul pe banii lui mă poate testa de covid. Am dreptul sa refuz testul covid exista o procedura să mă apăr prin ... (vezi toată discuția)
Prima casa , dosar aprobat, urmeaza sa merg la notar apoi la banca adrian87n adrian87n Buna ziua, In contextul situatiei actuale cu COVID-19, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema : Dosarul Prima Casa mi-a fost aprobat si este la banca, ... (vezi toată discuția)