avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Detin un spatiu comercial la parterul unui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Detin un spatiu comercial la parterul unui bloc.Asociatia ...

Buna ziua.
Detin un spatiu comercial la parterul unui bloc.Asociatia a hotarat ca toate cheltuielile administrative sa se imparta la nr. total de apartamente+spatii comerciale,indiferent de ce suprafata are apartamentul sau spatiul comercial.Este corect /legal ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihailupulescu , utilizator 21:20, 15 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista dispozitii exprese care prevad concret-fara exceptii sau derogari modalitatea d e repartizare cheltuieli de intretinere lunara
Asociatia de proprietari nu detine autoritatea si competenta sa dispuna reguli/nore contrare dispozitiilor in vigoare
Legea nr 196/2018 prevede concret modalitatea de repartizare cheltuieli lunare de intretinere
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, vin si eu cu doua intrebari dupa ce va prezint cazul ... corina75 corina75 Buna ziua, Vin si eu cu doua intrebari dupa ce va prezint cazul : - cartier rezidential langa Bucuresti , proprietarii au in acte apartament , boxe , loc ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am o situatie si nu stiu cum este corect. va rog ... cocoranum cocoranum Buna seara, am o situatie si nu stiu cum este corect. Va rog sfatuiti ma: Intrun bloc cu parter si 4 nivele sa spart o scurgere de apa pluviala/ menajera. ... (vezi toată discuția)
Repartizarea salariului administratorului in asociatiile de proprietari Rusty Rusty Buna ziua! Cheltuielile cu salariile sau remuneratiile pentru administrator se repartizeaza, conform Legii 230 si HG 1588 din 2007, in functie de cota-parte ... (vezi toată discuția)