avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura electronica.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura electronica.

Factura electronica este obligatorie din 11 noiembrie 2021 in relatia societate comerciala - institutii ale statului?
Ultima modificare: Luni, 15 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deocamdata este optionala . Va redau mai jos un comunicat de la Ministerul Finatelor :

"Menționăm că, după o perioadă de acomodare cu lucru în platforma Ro e-Factura, aceasta va deveni obligatorie pentru toate achizițiile publice realizate în România. De asemenea, Ro e-Facturare va deveni instrumentul exclusiv pentru facturare începând, cel mai probabil, din 2023.""
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Later Edit :
"E-Factura urmează să devină obligatorie pentru achizițiile publice, în tranzacțiile dintre companii și instituții de stat (B2G-business to government), de la 1 iulie 2022, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro din surse oficiale "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturile pe e-factura pt un cod caen 4322? andrei67467 andrei67467 Este obligatoriu sa trimit facturile pe e-factura pt un cod caen 4322? (vezi toată discuția)
Suntem obligati sa ne inregistram in registrul operatorilor ro e-factura? marga.bratoloveanu marga.bratoloveanu buna ziua, Referitot la ord ANAF 1713/2021,suntem obligati sa ne inregistram in Registrul operatorilor RO e-FACTURA? Precizez ca suntem societate com cu ... (vezi toată discuția)
Politica gdpr la achizitii online. obligatii. Octavian1978 Octavian1978 Detin un sit online unde vindem la clienti preponderent persoane fizice. Odata cu produsul trimitem la client factura pe care apare numele acestuia si adresa ... (vezi toată discuția)